Lid worden

Het lidmaatschap van de VDO staat open voor iedereen die zich betrokken voelt bij dans en dansonderzoek in het Nederlands taalgebied.

Regulier lidmaatschap: 25,00 euro per jaar
Student lidmaatschap: 10,00 euro per jaar
(aantonen dat je student bent, bijvoorbeeld d.m.v. een scan van je studentenkaart is noodzakelijk)
U ontvangt bij het regulier en student lidmaatschap: 
– regelmatig de VDO berichten per mail.
– een uitnodiging voor de VDO studiemiddag, die gratis toegankelijk is voor leden.
– korting op een abonnement op het Dansmagazine
Als lid van het VDO kan je nu een abonnement op Dans Magazine nemen voor slechts € 25,- per jaar. (Normaal is een jaarabonnement € 32,50). Het VDO kortingsabonnement op Dans Magazine geldt zolang je lid bent van het VDO. Mail naar verenigingdansonderzoek@gmail.com om aanspraak te maken op de actie.

Vriend van de VDO lidmaatschap: vanaf 50,00 euro per jaar
Vrienden van de VDO ontvangen alle bovenstaande voordelen van het reguliere lidmaatschap + de laatst gepubliceerde editie van Danswetenschap in Nederland gratis. Tevens bieden we onze vrienden, met dank aan het Nederlands Dans Theater, de dansnovelle De etaleur van Christiaan Weijts. Weijts schreef deze novelle ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van het Nederlands Dans Theater en zich liet inspireren door het werk van dansers en choreografen van dit gezelschap.

Het is het hele jaar mogelijk om het reguliere lidmaatschap om te zetten in een Vriend van de VDO lidmaatschap.

Hoe kun je je aanmelden?
U kunt zich aanmelden door het lidmaatschapsgeld over te maken op ING banknummer 6267573 t.n.v. de Vereniging Dansonderzoek in Utrecht. Vanuit het buitenland kunt u gebruik maken van IBAN: NL38INGB0006267573 en BIC: INGBNL2A. Vermeld daarbij duidelijk uw naam en mailadres.

Ook kunt u een machtiging afgeven om het lidmaatschapsgeld jaarlijks automatisch af te laten schrijven. Om van deze laatste mogelijkheid gebruik te maken, kunt u een mail sturen naar verenigingdansonderzoek@gmail.com of door onderstaand formulier te gebruiken.

Wilt u zo vriendelijk zijn zich ook nog even via onderstaand formulier aan te melden en aan te geven wat uw betrokkenheid met dans is en naar welke onderzoeksthema’s uw belangstelling uitgaat. Dit kan ook door een e-mail te sturen naar verenigingdansonderzoek@gmail.com
Ook kan uw naam, biografie en eventueel uw e-mailadres kan geplaatst worden op deze site. Indien u dat wilt, graag deze gegevens aanleveren via verenigingdansonderzoek@gmail.com.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw adres

Ik ben geïnteresseerd in: